Open tuindagen 2022

Beste tuinliefhebbers,

 

Met betrekking tot de Open tuindagen 2022 houden wij ons, i.v.m. Covid-19, aan de dan geldende Coronaregels en verzoeken onze bezoekers zich ook hieraan te houden.

Open tuindagen in 2022:

Met veel plezier kijken wij terug op de open tuindagen tijdens het afgelopen Pinksterweekend. De vele bezoekers waren enthousiast over de tuinen. Ook wij genoten weer volop om hen in onze tuin te ontvangen.

Tijdens de Zeeuwse tuin 2-daagse op vrijdag 24 juni en zaterdag 25 juni van 10.00 tot 17.00 uur zijn wij ook weer geopend. Ook dan is de entree gratis.

Er is koffie/thee/fris verkrijgbaar.

Op deze website zijn de nieuwste tuinfoto’s toegevoegd, zodat u een goede indruk krijgt van onze tuin. Kortom kijk eens rond en doe leuke ideeën op om er op uit te gaan, want de tuin is ook op afspraak te bezoeken vanaf 01 mei tot en met 30 september. Voor groepen organiseren wij op verzoek een: High tea/ afternoon tea, lunch en/ of rondleiding. Reserveren kan via tel: 0114 671805 of per e-mail: info@hiddengardens.nl.

Door het ontwerp, de beplanting en het onderhoud blijft de tuin het gehele seizoen mooi. Met plezier zien we steeds opnieuw weer andere planten in bloei komen waardoor de tuin er ook steeds weer anders uitziet. We vinden het leuk om al deze pracht ook met u te delen en nodigen u daarom van harte uit te komen kijken.

Wij hopen op uw belangstelling en ontvangen u graag in The Hidden Gardens.

Welkom

Wies en Marja van Damme

Website met open tuindata:

www.bezoekmijntuin.nl