Open tuindagen 2018

Wanneer u zich via deze website aanmeldt voor de Nieuwsbrief, ontvangt u bericht zodra wij weer Open tuindagen houden.

 

Beste tuinliefhebbers,

Graag informeren wij u over de open tuindagen in 2018. De toegang is dan gratis.

Zoals gebruikelijk, houden wij ook dit jaar tijdens het Pinksterweekend open tuindagen. Op zondag 20 mei en maandag 21 mei verwelkomen wij u graag tussen 10.00 en 18.00 uur. Op beide dagen demonstreert Annelies van Damme verschillende bloemschik technieken. Haar bloemstukken zijn dan ook te koop.

Daarnaast bent u ook van harte welkom tijdens de open tuindagen op zaterdag 16 en zondag 17 juni eveneens tussen 10.00 tot 18.00 uur.

Er is koffie/thee/fris met wat lekkers verkrijgbaar evenals verkoop van stekjes uit eigen tuin.

Ondanks het koude voorjaar lopen de planten goed uit en ziet de tuin er heerlijk fris uit. Diverse planten staan ook al volop in bloei. In verschillende delen van de tuin is nieuwe beplanting aangebracht waardoor er een grotere diversiteit aan beplanting ontstaat.

Op deze website zijn de nieuwste tuinfoto’s toegevoegd, zodat u een goede indruk krijgt van onze tuin. Kortom kijk eens rond en doe leuke ideeën op om er op uit te gaan, want de tuin is ook op afspraak te bezoeken.

Voor groepen organiseren wij op verzoek een: High tea / afternoon tea, lunch en / of rondleiding. Reserveren kan via tel: 0114 671805 of per e-mail: info@hiddengardens.nl.

Wij hopen op uw belangstelling en ontvangen u graag in The Hidden Gardens.

Welkom

Wies en Marja van Damme

 

Websites met open tuindata:

www.opentuin-waasland.be

www.bezoekmijntuin.nl

 

Voorbeelden van bloemstukken die gemaakt zijn door Annelies van Damme