Open tuindagen 2020

Beste tuinliefhebbers,

Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat wegens de genomen maatregelen om de uitbraak van het Coronavirus te beperken, in 2020 alle open tuindagen zijn komen te vervallen.

Wel blijft het voor groepen vooralsnog mogelijk om na afspraak en in gezamenlijk overleg, om ieders veiligheid/gezondheid te waarborgen, onze tuin te bezoeken.

In 2021 hopen wij opnieuw onze tuin open te kunnen stellen voor uw bezoek.

Er is koffie/thee/fris verkrijgbaar en verkoop van stekjes uit eigen tuin.

Door het ontwerp, de beplanting en het onderhoud blijft de tuin het gehele seizoen mooi en is het de moeite waard om te bezoeken. Met plezier zien we steeds opnieuw weer andere planten in bloei komen waardoor de tuin er ook steeds weer anders uitziet. We vinden het leuk om al deze pracht ook met u te delen en nodigen u daarom van harte uit te komen kijken.

Op deze website zijn de nieuwste tuinfoto’s toegevoegd, zodat u een goede indruk krijgt van onze tuin. Kortom kijk eens rond en doe leuke ideeën op om er op uit te gaan, want de tuin is ook op afspraak te bezoeken vanaf 01 april tot en met 30 september. Voor groepen organiseren wij op verzoek een: High tea / afternoon tea, lunch en / of rondleiding. Reserveren kan via tel: 0114 671805 of per e-mail: info@hiddengardens.nl.

 Wij hopen op uw belangstelling en ontvangen u graag in The Hidden Gardens.

Welkom

Wies en Marja van Damme

Website met open tuindata:

www.opentuin-waasland.be

www.bezoekmijntuin.nl