Open tuindagen 2021

Beste tuinliefhebbers,

Yes, het mag/kan weer: Open tuindagen!!!

Wij zijn verheugd dat wij onze tuin weer kunnen openstellen voor bezoekers en kijken met veel plezier uit naar de komende Open tuindagen. Hierbij houden wij ons, i.v.m. Covid-19, aan de dan geldende Coronaregels en verzoeken onze bezoekers zich ook hieraan te houden.

De Open tuindagen in 2021 zijn op: zondag 22 mei en maandag 23 mei.

Op vrijdag 25 juni en zaterdag 26 juni doen wij ook weer mee met de Zeeuwse tuin 2-daagse.

De tuin is op bovengenoemde dagen geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur en de toegang is dan gratis.

Er is koffie/thee/fris verkrijgbaar.

Op deze website zijn de nieuwste tuinfoto’s toegevoegd, zodat u een goede indruk krijgt van onze tuin. Kortom kijk eens rond en doe leuke ideeën op om er op uit te gaan, want de tuin is ook op afspraak te bezoeken vanaf 01 mei tot en met 30 september. Voor groepen organiseren wij op verzoek een: High tea/ afternoon tea, lunch en/ of rondleiding. Reserveren kan via tel: 0114 671805 of per e-mail: info@hiddengardens.nl.

Door het ontwerp, de beplanting en het onderhoud blijft de tuin het gehele seizoen mooi. Met plezier zien we steeds opnieuw weer andere planten in bloei komen waardoor de tuin er ook steeds weer anders uitziet. We vinden het leuk om al deze pracht ook met u te delen en nodigen u daarom van harte uit te komen kijken.

Wij hopen op uw belangstelling en ontvangen u graag in The Hidden Gardens.

Welkom

Wies en Marja van Damme

Website met open tuindata:

www.bezoekmijntuin.nl