Rondleidingen, lunches, High-Tea’s en fotoreportages

Arrangementen.

Bent u op zoek naar een bijzondere ervaring, een gezellig uitje met familie en/of vrienden, kom dan naar The Hidden Gardens. Vol enthousiasme verzorgen wij rondleidingen, lunches en high tea’s/afternoon tea’s bijvoorbeeld ter gelegenheid van verjaardagen, jubilea, babyshower, zussen/vriendinnendag etc.

Ook is het mogelijk een schitterende fotoreportage te laten maken.

Wij ontvangen uitsluitend besloten groepen, waardoor wij alle tijd voor uw groep hebben. Ons streven is dat u volledig tot rust komt en intens geniet van de tuin en al het lekkers wat wij voor u bereiden en serveren. Dieetwensen zijn te bespreken.

De high tea’s en lunches worden gehouden in de rozentuin. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren wij deze op het zonneterras, het schaduwterras of in het sfeervolle theehuis.                     

Rondleiding. Tijdens een rondleiding door alle verborgen tuindelen kunt u genieten van al het moois dat The Hidden Gardens te bieden heeft. U krijgt dan informatie over het ontstaan van de tuin, de beplanting, het onderhoud, verzorgingstips en al wat er verder ter sprake komt. Een van de hoogtepunten is de rondleiding door de Japanse tuin (± 200 m2), over de stapstenen en de gebogen brug, langs de salamandervijver en de Zentuin. Dit kan enkel tijdens een rondleiding en niet tijdens de open tuindagen.

Prijs: € 6,00 per persoon inclusief koffie/thee en een lekkernij.

Lunches. Een lunch bestaat uit huisgemaakte warme of koude soep, zachte witte en bruine bolletjes, een puddinkje of vers fruit. Onbeperkt koffie en thee. Indien gewenst kan ook, in overleg met u een lunch op maat verzorgd worden. Ook bij een lunch is een rondleiding door de tuin inclusief.

Prijs afhankelijk van de door u gewenste lunch.

                                           

Aan een sfeervol gedekte tafel geniet u van een luxe high-tea/afternoon tea in Engelse stijl. High teaDe hoeveelheden zijn van dien aard dat het een vervangende maaltijd is en bestaat uit:

De alom bekende huisgemaakte luxe sandwiches.

Heerlijke verse scones, muffins en brownies.

Daarnaast een ruim aanbod van lekkere chocolades.

Onbeperkt verschillende losse/verse theesoorten en voor de liefhebber is er koffie.

Een rondleiding door de tuin en informatie over het ontstaan van de high tea/afternoon tea is onderdeel van dit arrangement.

 

Kortom een high tea op een unieke locatie in Zeeuws-Vlaanderen!

Prijs op aanvraag.

Klik hier voor meer foto’s.

Algemene informatie. Tijdens een vrijblijvende afspraak informeren wij u over de mogelijkheden van het door u gewenste arrangement en kunt u de locatie op uw gemak bekijken. Voor elk arrangement wordt een plan op maat gemaakt en rekening gehouden met individuele wensen.

Wij nemen graag de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen en adviseren u daar graag bij.

Uw arrangement is bij ons in goede handen en wij hopen u te verwelkomen in onze tuin.

Wies en Marja van Damme